26 mei 2015

Bedrijfsuitjes

Verras uw collega’s met iets compleet nieuws! Ervaar een introductieclinic American Football als bedrijfsuitje met de aanvoerder van het Nederlands American Football team.  

American Football is de mooiste teamsport ter wereld en wij organiseren bedrijfsuitjes zodat u met uw team dit ook kunt gaan ervaren. Een actieve en bijzondere introductie van de ultieme teamsport. Deze begint in de kleedkamer waar alle helmen en shoulderpads alvast klaar hangen. Na korte uitleg en introductie komen basisaspecten van de sport zoals: gooien, vangen en tackelen aan bod. Het lichamelijk contact is zeer beperkt en men leeft zich uit op de stootkussens en tacklemachines. Hierdoor is het geschikt voor mannen, vrouwen of een ieder die ook niet zo sportief is. Iedereen stapt met een glimlach van het veld af en heeft echt een nieuwe sport ervaren!

Vanaf 21,50 per persoon


Koffie en thee

Opties:

  • Koffie- en theearrangement
  • Aanwezigheid van “Eagle”, de Mascotte
  • Een wedstrijdshirt van de Alphen Eagles als outfit voor de vrijgezel tijdens de rest van het vrijgezellenfeest.
  • American BBQ, inclusief American Burgers, kipsaté en gegrilde maiskolven
  • Actiebeelden gefilmd tijdens de dag
  • Drankarrangement

Alle facetten van het spel komen aan bod en we sluiten af met met een wedstrijdvorm. Halverwege is er een “waterbreak” en rust moment waarbij de deelnemers de basisprincipes van het spel wordt geleerd en leert men de basisopstelling en tactieken. Deze whiteboard sessie, zorgt ervoor dat men het spel echt leert begrijpen. Ook biedt het de mogelijk om de interessante verhalen van de instructeurs te horen en kan men vragen stelen over de interlandcarrière van onze hoofdinstructeur.


“Voor mij was dit echt een van de beste bedrijfsuitjes, eentje om nooit te vergeten. Allereerst was de clinic erg goed verzorgd! We kregen les van de quarterback van drievoudig landskampioen Alphen Eagles en tevens aanvoerder van het Nederlands team. Zijn enthousiasme sloeg gelijk over op het hele CPB-team. Vervolgens kwamen de verschillende facetten van de sport uitgebreid aan bod, variërend van werken met de bal tot en met het tackelen. Iedereen was erg enthousiast en hierover is nog lang gesproken op de werkvloer. Erg jammer dat ik deze coole sport nu pas, op 39-jarige leeftijd, heb kunnen ontdekken. Dit had ik echt 25 jaar eerder moeten weten!”

Geschreven door een medewerker van het Centraal Planbureau. Lees hier de volledige omschrijving van de dag.
Benieuwd naar de andere verhalen van de bedrijven, scholen of vrijgezellenfeesten lees dan hier de berichten.


Bedrijfsuitjes