27 januari 2015

Wie zijn wij?

Het team: Pro Football Clinics

Pro Football Clinics is in handen van twee enthousiaste American Football fanaten! Met dit enthousiasme zijn zij samen verantwoordelijk voor de organisatie achter de American Football clinics. Als kleine jongens waren zij samen fan van de enige professionele American Football club in Nederland, de Amsterdam Admirals.  Vanaf het allereerste moment waren beide heren verkocht aan “de mooiste teamsport ter wereld”. Met schmink op de gezichten en toeters en vlaggen in de hand, gingen zij naar iedere wedstrijd van de Amsterdam Admirals. Zij hebben de Admirals, kampioen van Europa zien worden. Een ervaring die beide heren nooit meer vergeten!

Ondertussen zijn zij groot geworden in de sport en beoefenen dit spel nog steeds met heel veel plezier. De een is uitgegroeid tot aanvoerder van het Nederlands Elftal; “Dutch Lions” en de ander heeft een internationale carrière in Spanje en Australië achter zijn naam staan.

Een ervaren team met instructeurs is opgeleid en zij brengen hun passie voor American Football graag over op de deelnemers!

Graag stellen wij ons voor:

Team Pro Football Clinics  


Mocht u vragen hebben of graag eens in gesprek komen met de organisatie, neem dan gerust contact met ons op.

Contact