1 mei 2018

Introductieclinic American Football

American football introductieclinic Dagelijks Lekker

Introductieclinic American Football

Kom in aanraking met de mooiste teamsport ter wereld en ervaar hoe het is om een American Football-speler te zijn. Tijdens een American Football clinic leer je op een speelse manier alle elementen van de sport.  Ben je zelf fan van de sport, trek dan nu de shoulderpads aan en stap samen met je vrienden het veld op.

Voor iedereen hangen er in de kleedkamer shoulderpads, helmen en jerseys. Iedereen voelt de spanning al opkomen en de zwarte strepen worden onder de ogen gemaakt. De muziek staat hard aan en jullie gaan het veld op. Er is een stevige warming-up en jullie leren waarom discipline binnen American Football erg belangrijk is. Al jullie energie en spanning kunnen loslaten op de stootkussens, tacklebags en blockmachines! Prachtig om te zien dat het altijd even wennen is, maar voor iedereen is altijd als een soort van uitlaatklep. Heerlijk om al dat enthousiasme te zien.

Introductieclinic American FootballDoor de whiteboardsessie begrijp je de basisregels en tactieken van het spel. Al je vragen over het spel worden beantwoord en iedereen snapt na deze clinic het spelletje. Dus tijdens de volgende American Football wedstrijd die je samen met je vrienden kijkt, vertel jij de nieuwste tactieken en begrijp je precies waarom de scheids zo’n geel vlaggetje gooit.

Er wordt toegewerkt naar een partijspel en men leert het gooien en vangen van een American Football. De volgende keer als je op het strand staat en je hebt zo’n “gekke ovaalvormige bal” in je hand, dan weet je precies hoe je deze American Football moet gooien.

We zijn bijna twee uur verder en we sluiten af met een partijspel. Alles wat je zojuist hebt geleerd komt samen! Maar wie scoort de P.A.T. (dit heb je geleerd tijdens de whiteboardsessie) en trapt de bal tussen de palen voor de winnende fieldgoal?

Intensiteit
De intensiteit tijdens de American Football clinic wordt volledig op de groep afgestemd. Het contact vind voornamelijk plaats op stootkussens, tacklebags en blockmachines en fysiek contact met elkaar vind alleen plaats in een gecontroleerde setting.

Vanaf € 21,50 per persoon.
vrijgezellenfeest

Introductieclinic American Football