28 april 2016

Meest gestelde vragen

 

Vraag en antwoord

Op deze pagina krijgt u antwoord op de meest gestelde vragen. Wij hopen hiermee alle twijfel of onduidelijkheden bij u weg te nemen.

Mocht u toch nog een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op. Neem contact op.

  • Is het gevaarlijk en loop ik snel blessures op?

Bij de American Football is het contactgedeelte standaard beperkt tot de stootkussens, tacklebags en tackledummies. Dit betekend dat men niet standaard elkaar tackled en dat de contactvorm beperkt wordt. Indien gewenst kunnen we de tackledrills wel uitbreiden waarin men elkaar kan uitdagen en net zoals de professionals elkaar leert tacklen.  Wanneer men helemaal geen contact wilt hebben, dan kiest met voor de Flag Football variant.

  • Wat zijn de kosten? 

De prijzen van de clinics verschillen, dit heeft te maken met het verschillende type clinic (flag football of tackle football). Wij kunnen een gespecificeerde offerte sturen aan de hand van uw wensen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

  • Wat is het minimum aantal deelnemers? 

Wij hanteren normaliter een minimum aantal deelnemers van 10 deelnemers. Mocht het aantal minder zijn, neem alsnog contact met ons op dan kijken wij naar opties.

  • Kunnen we douchen en omkleden?

Ja, tijdens de clinics maken we gebruik van de kleedkamer en de faciliteiten van de Alphen Eagles. Dit zijn ruime kleedkamers, waarin vrouwen en mannen gescheiden kunnen omkleden en gebruik kunnen maken de douches.

  • Is het alleen voor mannen?

Absoluut niet, de contactvorm American Football wordt wel meer beoefend door mannen dan door vrouwen maar een introductieclinic is bij uitstek ideaal om de sport te ervaren voor dames en heren.

  • Kan ik dichtbij parkeren?

Ja, direct tegenover de accommodatie van de AFC Alphen Eagles ligt een parkeerplaats waarvan men gratis gebruik kan maken.
Het adres: De Bijlen 4, 2406 LL te Alphen aan den Rijn.

Voor alle overige vragen, neem contact met ons op.