22 januari 2015

Pro Football Clinics

American Football clinics, een unieke & sportieve ervaring tijdens de clinics voor scholenbedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en partijen.


“Onze passie is mensen introduceren aan de mooiste teamsport”
American Football

American Football clinics zijn er voor iedereen! Ondertussen hebben wij al 7 jaar ervaring en al heel veel verschillende soorten American football clinics mogen verzorgen. Van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, scholen of gewoon vriendengroepen die het heel gaaf lijkt om eens te ervaren wat American Football inhoud. Iedereen is altijd dolenthousiast en velen hadden de sport graag eerder leren kennen.

Teamwork, Strategy, Discipline en Fun zijn de vier kernwaarden die ervoor Clinic Dagelijks Lekkerzorgen dat American Football clinics meer dan alleen een sportieve activiteit is. Men moet voor elkaar blocken, ze bespreken samen de tactieken en werken samen naar een gezamenlijk doel. Ongeacht leeftijd, geslacht, atletisch vermogen, lichaamstype, voor iedereen is een plek op het American football veld. Wij halen het beste uit de deelnemers en benadrukken ieders positieve aspecten.

De clinics worden verzorgd door onze enthousiaste instructeurs, verbonden aan drievoudig landskampioen Alphen Eagles. Onze hoofdinstructeur, Richard Bouthoorn, is tevens een van de aanvoerders van het Nederlands Team: “Dutch Lions”. De clinics laten de deelnemers het stoere American Football ervaren en door de uitleg en enthousiasme van de instructeurs wordt het spel geheel duidelijk!

Ik vind het prachtig om mensen met een lach op hun gezicht het veld zien te verlaten! Ik sta altijd met heel veel plezier op het veld en probeer mijn enthousiasme over te brengen op de deelnemers. Het liefste doe ik zelf ook nog actief mee om het spel actief te begeleiden. Aldus Richard Bouthoorn  (Organisator Pro Football Clinics)

Lees één van onze verhalen en bekijk hoe zij de clinic ervaren hebben.
Hans, de vrijgezel, in het mascotte pak.

Op onze website kunt u ons complete aanbod vinden, waarom onze clinics zo uniek zijn en alle overige informatie over onze clinics en diensten. Heeft u een specifieke vraag over de clinics of mogelijkheden bij Pro Football Clinics, neem dan contact met ons op. Contact opnemen