26 april 2016

Speciaal Onderwijs

American Football clinics, nog meer toevoegen! Pro Football clinics verzorgt al jaren clinics voor het speciaal onderwijs. Wij merken dat American football clinics een ideaal middel is voor deelnemers met speciale behoeften. 

“Focussen op wat mogelijk is in plaats van wat niet mogelijk is” 

American football is, zoals in het verleden gebleken een uitermate geschikte activiteit voor het speciaal onderwijs of groepen met specifieke behoeften. In onze clinics zijn de deelnemers vrij en motiveren wij ze door te focussen op wat zij wel kunnen, in plaats van de focus op wat zij niet kunnen/mogen. Tegelijkertijd is er ook altijd de nodige discipline vereist. Deze nieuwe en voor veel deelnemers unieke ervaring brengt het beste in de deelnemers naar boven. Wij hebben inmiddels al veel clinics verzorgd voor groepen met speciale behoeften, allen verschillend maar allen zeer enthousiast op de impact die het op de deelnemers heeft gehad. 

“Een zeer geslaagde clinic en alle leerlingen vonden het ontzettend leuk en spannend. Daarnaast complimenten voor de begeleiding van de clinics, de instructeurs deden het erg leuk/goed. Al met al was alles boven verwachting!” Erik Candido, Leo Kannerschool VSO

Bent u op zoek naar een unieke, sportieve en op maat verzorgde activiteit voor groepen met speciale behoefte. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.