11 februari 2015

Sportief vrijgezellenfeest

Sportief vrijgezellenfeest

Een sportief onderdeel tijdens het vrijgezellenfeest!

Bent u op zoek naar een sportieve, unieke en niet te vergeten activiteit voor je vrijgezellenfeest? Dan weten wij, en ondertussen al vele anderen, dat American Football een leuke start van het feest is! Ervaar hoe het is om zo’n stoere American Footballer te zijn en leer alles over het spel onder begeleiding van de aanvoerder van het Nederlands Elftal.

Voor iedereen hangt er een American Football outfit klaar en de tackle machines, stootkussens zorgen ervoor dat jullie helemaal los kunnen gaan. Leer ieder onderdeel van “de mooiste teamsport ter wereld”, van het gooien&vangen, het tackelen en blocken tot en met een trap tussen de palen. Sluit af met het grappige obstakelparcours, voordat men aan het welverdiende biertje kan beginnen!
Waarschijnlijk ben je er dan net achter gekomen dat je deze sport veel eerder had willen leren kennen en ben je net als vele andere dolenthousiast na de clinic!

Vanaf € 21,50 per persoon.
vrijgezellenfeest


Eagle de mascotteEen gemiddelde clinic duurt 2,5 uur

Opties:

  • De vrijgezel in het mascotte pak
  • Een wedstrijdshirt van de Alphen Eagles als outfit voor de vrijgezel tijdens de rest van het vrijgezellenfeest.
  • Actiebeelden gefilmd tijdens de dag
  • Drankarrangement
  • Koffie en thee arrangement
  • Obstakelparcours

Hoe ziet zo’n sportief vrijgezellenfeest er dan uit? Ik neem u mee naar het vrijgezellenfeest van Hans.

Afgelopen weekend was het Hans zijn laatste weekend als vrijgezel, hij stapt samen met Olga in het huwelijksbootje. Samen met zijn vrienden was het tijd voor een sportief uitje tijdenshetvrijgezellenweekend en Pro Football Clinics organiseerde dit! Omdat Hans en zijn vrienden vooral nieuwe sporten wilde proberen kwamen zij bij Pro Football Clinics uit, ze hebben wel eens een clinic ijshockey gevolgd en nu was het tijd voor het stoere American Football. Lees verder

Voor vrijgezellenfeesten hebben wij uiteraard een aantal leuke en speciale verrassingen voor de bachelor/bachelorette in ons programma.


Bedrijfsuitje sportief