“Jeroen zijn vrijgezellenfeest is perfect begonnen!”

Het sportieve vrijgezellenfeest van Jeroen.

Jeroen is een vrijgezel, welke ook een enorme fan is van American Football. Met zijn vrienden is hij al meerdere malen naar het Wembley Stadion geweest om naar een NFL wedstrijd te kijken. Binnen de vriendengroep wordt het aantal fans van de mooiste teamsport ter wereld, ook steeds groter. Steeds meer mannen hebben een favoriet American Football team en ze volgen bijna alle wedstrijden samen. Dus een betere start van zijn vrijgezellenfeest kon Jeroen zich niet wensen!

Een American Football clinic om samen met je maten te ervaren hoe het er op de “Grid Iron” aan toe gaat.

Het blijft prachtig om te zien, dat het niet uitmaakt wat voor een achtergrond iemand heeft, iedereen vind het fantastisch om shoulderpads en in outfit het veld op te gaan. Ook vandaag stonden er hartchirurgen en enigneers met een glimlach op het gezicht.

De tacklebags, de blockingmachines en stootkussens stonden klaar voor! Heerlijk om te zien dat er altijd heren zijn die hun roeping misschien wel gemist hebben. Maar, ook Barry van Galen, debuteerde op latere leeftijd nog bij het Nederlands Elftal. Dus ook voor jouw, Marcel is er misschien nog kans.

Aan het einde zette het obstakelparcours de toon voor de rest van de avond, men moest een shotje nemen en vervolgens het obstakelparcours afleggen. Heerlijk om te zien hoe fanatiek iedereen is en het heeft weer hilarische beelden op geleverd.

Daarna waren de biertjes heerlijk en meer dan verdiend!

Jongens bedankt!

vrijgezellenfeest American Football

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *